Omega

Prepoznavne Omega ročne ure

 Ljudje smo si med seboj različni, tako si izbiramo oblačila, nakit, modne dodatke po svojih željah in tako izoblikujemo svoj stil. Meni so od nekdaj bile všeč Omega ročne ure, tako lahko rečem, da jih imam doma kar nekaj. Ja, točno tako, kajti sem človek, ki zelo veliko da na modne dodatke in Omega ure so zame zelo pomembne, da si ustvarim svoj željeni stil. Včasih, ko nisem bila zaposlena, je to bilo seveda veliko težje. Danes pa si lahko privoščim več in tako dobro vem, kdaj na trg pridejo novi Omega modeli. 

Enkrat me je sestra vprašala, zakaj so mi modni dodatki tako pomembni in nisem takrat nisem šparala z besedami. Sama sem mnenja, da modni dodatek, kot je Omega ura, lahko naredi tisto piko na i, glede tvojega stila. Ni se mi zgodilo samo enkrat, ampak večkrat, da so mojo Omega uro opazili. Tako večkrat vidim, da ljudje opazijo moj modni dodatek, kot je Omega ura. Sem človek, ki ima rada eleganco. Pri meni ne boste videli, da sem oblečena v več različnih barv. Sama imam rada eleganco in umirjenost. Tako na koncu tudi vedno Omega uro prilagodim mojim oblačilom. Je pa res, da se včasih poigram z stilom tako, da je ura čisto druge barve, kot pa so oblačila in tako pride še bolj do izraza. Ljudje smo si različni in nekaterim ročne ure zelo veliko pomenijo. Med njimi sem tudi jaz. 

Danes ljudje ne nosijo več toliko ur, ker enostavno, ko jih zanima, koliko je ura, pogledajo na telefon. Meni pa Omega ura pomeni čisto nekaj drugega. Seveda je ura zato, da se pogleda nanjo, koliko je ura. Po drugi strani, pa so zame Omega ure moj modni dodatek. Vsak izbira svoj stil, pri meni so obvezni modni dodatek Omega ure. 

Prepoznavne Omega ročne ure